Spider-Man: No Way Home

El dia 16 de Desembre s'estrena la nova pel·lícula de Spider-Man: No Way Home.
Entradas Spider Man No Way Home: ¿a qué hora es la preventa en España?
És una pel·lícula nord-americana de super herois basada en el personatge de Marvel Comics, Spider-Man. Serà la 27a pel·lícula de l'Univers cinematogràfic Marvel i la 4a de la Fase IV. La pel·lícula està dirigida per Jon Watts a partir d'un guió escrit per Chris McKenna i Erik Sommers.
Una tercera pel·lícula del MCU sobre Spider-Man estava prevista per al 2017, durant la producció d'Homecoming. A l'agost de 2019, les negociacions entre Sony i Marvel Studios per canviar el seu acord en què produeixen les pel·lícules de Spider-Man juntes van acabar amb Marvel Studios abandonant el projecte. Tot i això, una reacció negativa dels fanàtics va portar a un nou acord entre les dues companyies un mes després. Watts, McKenna, Sommers i Holland estaven preparats per tornar en aquell moment. El rodatge va començar l'octubre del 2020 a la ciutat de Nova York, abans de mudar-se a Atlanta a finals d'aquell mes. Durant el rodatge, es va revelar que Foxx i Molina apareixerien a la pel·lícula, repetint personatges de pel·lícules anteriors de Spider-Man. El títol va ser revelat al febrer de 2021, abans que el rodatge acabés a finals de març.
PERSONATGES:
Tom Holland com a Peter Parker / Spider-Man
Zendaya com a MJ: Núvia i companya de classe de Peter Parker.
Benedict Cumberbatch com el Dr. Stephen Strange.
Jacob Batalon com a Ned Leeds: el millor amic de Peter Parker.
Harold "Happy" Hogan. El cap de seguretat de Stark Industries i ex conductor i guardaespatlles de Tony Stark que té cura de Parker.
Marisa Tomei com a May Parker: la tia de Peter Parker
J. B. Smoove com a Julius Dell: mestre de Parker.
Benedict Wong com Wong: Mestre de les arts místiques i mentor i amic de Strange encarregat de protegir les relíquies i llibres més valuosos de Kamar-Taj.
ARGUMENT:
Després que la identitat de Peter Parker com Spider-Man és exposada per Mysterio al final de Spider-Man: lluny de casa, la vida i la reputació de Parker són posades potes enlaire. Per arreglar aquest assumpte, Peter decideix contactar al Dr. Stephen Strange perquè aquest l'ajudi a restaurar la seva antiga identitat secreta amb màgia, però arran d'això, es provoca una fractura en el multivers, causant que supervillans d'altres realitats alternes (que prèviament han lluitat contra un Spider-Man en les seves dimensions respectives) ingressin al seu univers.

La meva opinió és que és una molt bona pel·lícula ja que aconsegueixen enganxar a l’espectador en tot moment i al principi t’imagines una cosa, però durant el transcurs de la pel·lícula veus que el que pensaves no era cert.

I a vosaltres, què us ha semblat?

Eric Macías

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: