Candle Cove, El programa que mai va existir

La història principal està explicada a través d’una sèrie de missatges en un fòrum d’Internet anomenat Fòrums NetNostalgia, on un grup d’usuaris (mike_painter65, Skyshale033, Jaren_2005, i kevin_hart), discutien sobre un programa de televisió inusual, Candle Cove, que tots recordaven haver vist quan eren nens. El programa tracta sobre una jove anomenada Janice, que s’imagina a si mateixa sent amiga dels pirates. Es diu que els personatges pirates són retratats per titelles.

Imatge falsa del primer episodi de Candle Cove

A mesura que els usuaris continuaven recordant, començaven a relatar detalls més inquietants sobre el programa, com per exemple un personatge conegut com a «Skin-Taker» (El Roba Pells), un pirata esquelet que utilitza roba feta de pell de nens i un episodi que va consistir completament en les marionetes agitant-se i cridant. Van investigar sobre el programa i no van trobar cap registre extern de l’existència del programa, i tots aquells que diuen que recorden haver-ho vist tenen diferents records de certs episodis.

Després d’un temps, l’usuari mike_painter65, va explicar que fa poc temps va anar a visitar a la seva mare i li va preguntar si recordava aquell programa infantil que veia de petit, Candle Cove, i lo que li va respondre va deixar a tots aterrits.

Ella primer es va sorprendre que se’n recordés d’això, ell li va preguntar per què i llavors li va respondre: “perquè se’m feia raríssim que em diguessis que anàves a veure Candle Cove i després posessis la tele en un canal estàtic i veiessis pura estàtica per 30 minuts. Tenies una enorme imaginació amb el teu programeta de pirates, fill.”

Oriol Llorens i Gerard Anton

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: