Aquestes són 5 impactants fotografies sota el mar

«Al final del dia, aquesta balena geperuda descansava a 15 metres de profunditat i em va permetre bussejar lliurement a centímetres de la cua. Des d’allà, aquesta escena sota el mar semblava irreal i m’alegro que aquesta fotografia hagi capturat el moment. Les balenes geperudes són animals increïbles i pacífics, i encara no puc creure que encara estiguin sent caçades per la humanitat avui dia», va comentar l’autor.

Aquesta fotografia va ser guanyadora a la categoria: Wide Angle.

«Vaig anar a les Filipines per fotografiar aquestes criatures. Ja havia vist aquest nudibranqui sobre els ous, però per fer aquesta foto vaig haver d’esperar que es col·loqués al punt que havia imaginat» va declarar el fotògraf.

Aquesta imatge va ser guardonada amb el segon premi a la categoria: Macro.

«Em vaig aixecar d’hora al matí per tenir una cita amb un vaixell de pescadors a la sortida del sol», comenta l’autor. El resultat d aquesta imatge, sota el mar, va ser espectacular.

Aquesta fotografia va guanyar la categoria: Compact.

«Les illes galapados són l?únic lloc del planeta on es poden veure les iguanes marines al seu hàbitat natural. Aquesta foto, capturada sota el mar, s’assembla al personatge fictici Godzilla que somriu abans de començar alguna malifeta», va explicar l’autor.

La fotografia va guanyar el segon premi a la categoria: Portrait.

«Aquesta foto era físicament difícil de fer sostenint la pesada càmera exactament en aquesta posició mentre flotava al mar. Sobre l’aigua, es poden observar bells resorts i palmeres amb un cel blau de fons. Sota el mar, gairebé un metre de profunditat, corals durs, colorits i intactes, amb alguns peixos d’escull», explica l’autor.

Taeyup Kim va ser el Fotògraf Revelació de 2019 i la seva fotografia va guanyar el primer premi a la categoria: Up & Coming

«Fa uns anys, estava veient la pel·lícula ‘Ocean’ de Jacques Perrin. Va ser quan vaig descobrir el peix Kobudai, també conegut com a peix d’ovella asiàtic. Vaig trobar aquesta espècie tan estranya que vaig pensar que no era real. Després, més tard, a Blue Planet II, vaig aprendre molt sobre el comportament i la transformació», va explicar l’autor.

Roman Pardo Blume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: