Nadal a l’institut Marta Mata!

Aquest Nadal a l’institut Marta Mata es fan diferents activitats. Per exemple, la setmana que ve es fa una cadena solidària d’aliments per les persones necessitades. El punt de la cadena comença a la plaça Pau Picasso i acaba a la porta de Càrites.

A l’institut, durant la setmana de Nadal, posen música tipus nadalenc i les últimes dues setmanes no es fa classe normal. Alguns dies es fan activitats relacionades amb el Nadal, com potser posen una pel·lícula de Nadal o a algunes classes fan activitats més dinàmiques com Kahoots, i el dia 21 acaba l’institut.

Això és un exemple de la cadena solidària del 2018:

Alumnes de l'Insitut Marta Mata fan una via solidària a Montornès - Vallès  Visió

Aya Gaffa i Dani Carrillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: