Esports de nadal

La Navidad de Vigo al fin contará con una pista de hielo al aire libre -  Metropolitano
  1. Patinatge sobre gel: El patinatge sobre gel és tant un passatemps entretingut com un esport competitiu. Els patinadors llisquen sobre el gel utilitzant patins, que són sabates o botes amb una fulla de metall fixada a la sola. Les persones patinen per diversió tant a l’aire lliure com en ambients tancats. Ho fan sobre tota mena de superfícies de gel, des de petits estanys congelats fins a grans estadis teulats.
Tabla snowboard mujer – Blog BeXtreme

2. Snowboard: Es tracta d’un esport molt popular als llocs on abunda la neu, això és perquè la seva pràctica es basa en la realització de diverses piruetes o acrobàcies en superfícies cobertes d’aquesta, sobre una taula fabricada especialment per a això, on els peus han de posar-se un endavant i un altre darrere i han d’estar subjectes per assegurar l’agafada. Per això és denominat surf de neu, ja que aquest és un terme que deriva de la llengua anglesa i vol dir taula sobre la neu.

La carrera más dura de Europa - Trineos de perros en Noruega | lo más  destacado | DW | 29.12.2020

3. Mushing, cursa de trineus amb gossos: És un esport d’hivern amb gossos amb molts anys d’història. Abans de l’aparició de la roda, els habitants de Lapònia utilitzaven el trineu tirat per gossos de raça kamutik. A causa de la dificultat per dominar-los es va tendir al mestissatge, com el husky, raça que es fa servir avui dia.

Las mejores San Silvestre de España | Top4U

4. Running nadalenc: Sant Silvestre

El running nadalenc és una manera d’entendre el Nadal, un exercici de reflexió a base de gambades. Els 12 raïms d’un veritable runner. Una gresca en sabatilles i amb malles. Entre festes i excessos nadalencs i cada dia més persones decideixen acabar corrent malgrat el fred de Nadal.

Aya Gaffa i Daniel Carrillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: