Bali Indonesia

Avui, a la secció de Per desconnectar, us mostrarem un destí on tota persona voldria anar, ja que tothom es pot donar un descans de la ciutat.

La gent que viu o viatja a Bali estan d’acord que aquesta illa paradisíaca és considerada l’illa dels déus. Aquest viatge és perfecte per a tothom, tant per a gent que vol estar uns dies de relax com per gent que li agrada més anar d’exploració/aventura. L’illa de Bali pot resultar una mica petita ja que es pot recórrer en un dia amb cotxe, el millor és que si et vas aturant en diferents localitzacions veuràs molts llocs que són molt bonics.

Información útil de Bali-Indonesia para viajar - GrandVoyage

Llocs per visitar en Bali: Us mostrarem uns llocs ideals per visitar durant l’estància a Bali, perquè no us perdeu ni us avorriu.

Temple de Tanah Lot: És uns dels llocs més emblemàtics per visitar i uns dels més apreciats pels habitants de Bali. Està ubicat en una illa rocosa, però això no és un problema ja que amb les roques que estan situades a prop pots passar fins l’illa sense cap perill. Aquesta illa té unes vistes espectaculars i també és una de les millors ubicacions per veure la posta de sol.

Bosc dels monos: En aquest lloc pots trobar més de mil micos, aquesta localització ens ofereix un temple molt sagrat per als habitants que viuen als afores d’aquest bosc, has d’anar amb precaució ja que els micos es senten amansats amb facilitat i poden posar-se agressius i poden robar-te tot el que tinguis, per això es recomanable anar sense res 45$.

Muntanya batur: en aquesta muntanya es pot fer una excursió on surts a primera hora, quan el sol no ha sortit encara, i quan ets al cim pots veure sortir el Sol des del millor lloc de Bali. L’excursió te una durada de dues hores i un cost de 54$.

Aquests són els tres llocs més recomanables per visitar a Bali.

Activitats: Ara us mostraré unes activitats que són molt recomanables per fer durant l’estància a Bali.

Ubud: A la majoria dels hotels hi ha una activitat que és anar a visitar Ubud, una ciutat on et porten el hotel i és preciós per fer una estada d’un dia, perquè a la nit és quan més es veu la bellesa, té un preu d’uns 54$.

Nedar amb mantarrayas: Aquesta activitat es realitza a Nusa. Durant un dia pots gaudir de la fauna i la flora del mar, quan contractes aquest servei ells et recullen i et porten a l’hotel, aquesta activitat té un preu de 75$.

Buggy Explorer: En aquesta activitat pots gaudir de visitar Bali amb un cotxe, ells et donen el dinar i el sopar, tot això té un preu de 124$.

Menjar:

Nasi Campur: és un plat molt típic que porta arròs acompanyat de verdures, pollastre i porc, verdures, ou i tempeh (soja fermentada).

¿Qué comer en Bali? Gastronomia
Mie goreng

Saté: és un deliciós plat elaborat amb pinxos de diferents carns cuinades sobre unes brases de carbó.

Fotos de Sate sapi de stock, Sate sapi imágenes libres de derechos |  Depositphotos®
Sate

Arnau Romero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: