Coneixes a Jackson Wang

Jackson Wang és un cantant i compositor, productor musical, amfitrió, membre del grup d’ídols coreà GOT7 i antic membre de l’equip d’esgrima de Hong Kong. Nascut en una família d’esports de la selecció nacional xinesa, després de guanyar els campionats asiàtics d’esgrima juvenil a 17 anys, va marxar a Corea del Sud com a aprenent.

王嘉尔美妆护肤品代言来啦!你pick哪个呢? - 考拉海购

Jackson Wang va néixer a Hong Kong, Xina. A 10 anys, es va enamorar de l’esgrima després de trobar-se per primera vegada amb l’esgrima a causa d’una classe d’interès a l’escola primària. Com que el seu pare és l’entrenador en cap de l’equip d’esgrima de Hong Kong, s’ha vist molt afectat. Va participar en els Jocs Nacionals amb 12 anys i va guanyar la primera medalla d’or d’esgrima de la seva vida. Amb 17 anys, va guanyar la medalla d’or individual Sabre masculina de 17 anys al Campionat Asiàtic Juvenil. Durant la seva carrera esportiva personal, va guanyar tres campionats asiàtics, tres nacionals i nou internacionals i de Hong Kong. El 2010, Jackson Wang va aprovar l’audició JYP celebrada a Hong Kong. L’any 2011, va marxar a Corea del Sud per convertir-se en aprenent sota el seu paraigua i va experimentar una carrera com a aprenent durant dos anys i mig. Pel bé del seu somni musical, no només va renunciar a participar en els Jocs Olímpics de Londres, sinó també va renunciar a les seves admissions ja obtingudes a la Universitat de Hong Kong i a la Universitat de Stanford.

Jackson Wang

Les seves principals obres musicals són:

-Papillon

-Generation 2

-OKAY

-Fendiman

-Different Game

-Oxygen

-100 WAYS

-BULLET TO THE HEART

-PRETTY PLEASE

-Made It

Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: