L’ombra de la cuina

Aquest és el cas d’una parella que, un dia després d’arribar la notícia que serien pares, la dona havia d’anar a casa dels seus pares per uns dies i l’home es va quedar sol a casa.

La terrorífica “gente sombra” | InfoVeloz.com

A la nit l’home estava mirant la televisió quan es va aixecar per anar a la cuina, s’adona que hi havia una estranya ombra, mira amb més atenció i veu que tenia la silueta d’una persona la qual era molt alta. Quan va tornar la seva dona, li va explicar, però s’ho van prendre com si fos producte de la seva imaginació, ja que no ho havia vist amb els seus ulls i era una cosa gaire bé impossible.

Amb el pas dels dies, la dona es va adonar que l’atmosfera de la casa era diferent, més negativa i fosca. Cada vegada que entrava a la cuina li feia la sensació que hi havia algú mirant-la i que hi havia males energies.

VIDEO VIRAL | Familia afirma ser acosada por un ente extraño en las  noches... ¿Qué será? | VIRALES | MAG.

Una nit, mentre estaven mirant la televisió junts, la dona veu que en la foscor hi ha una ombra, la mateixa ombra de la qual li va parlar.

Al següent dia la dona estava sola a casa, ja que el seu marit estava treballant, i ella va deixar la porta del lavabo oberta per si algú trucava a la porta de fora. Quan ella estava al lavabo va sentir un crit de la cuina, va anar corrents a veure que estava passant i no hi havia res, només unes taques de mans a la taula de la cuina. Ella va anar a comprovar que la porta estigués tancada i no estava oberta, era impossible que algú entrés…

Ella va trucar el seu marit per dir-li el que li va passar, l’home va tornar a les vuit de la nit i va veure les taques, les quals encara estaven allí.

Aya Gaffa i Rosa Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: