Les tendències més TOP d’aquest mes!

Els jerseis, les minifaldilles, algunes de les tendències més TOP d’aquest mes.

La moda americana torna i amb molta força, els abrics que vam veure fa uns anys a les universitats americanes han arribat a les botigues i als carrers de les ciutats. És un article que si te’l poses triomfes, sí o sí, i les pots trobar a les botigues més assequibles com Pull and Bear i Bershka.

Jaqueta del Pull and Bear
Jaqueta Pull and Bear
Jaqueta de Shein

Un altre producte de moda impressionant per aquest mes són els pantalons, abrics i sabates de pell! Aquests productes aporten elegància al teu look, ja que la pell sempre ha sigut un producte de gent adinerada, però no penseu que aquestes pells són d’animals, perquè no, aquestes pells són sintètiques.

Pantalons del Pull and Bear
Pantalons del Zara
Pantalons del HyM

Com no, torna també la moda dels noranta, amb els estampats extravagants i geomètrics. Aquests estampats han tornat de moda degut a la passarel·la de moda de Versace aquest mateix any a la Fashion Week de Milan. Els podem trobar a grans marques de moda com Versace i Chanel i a marques com Pull and Bear o Zara.

Pantalons i jaqueta del Pull and Bear
Pantalons de Zara
Pantalons del Zara

Aquí us deixo un petit vídeo amb les tendències de Pull and Bear per a aquest hivern. Especialment podeu trobar la primera tendència

Video de tendecia Americana

Com veiem totes les tendències tornen i ara més que mai. La sofisticació de la pell en tots els articles, la tornada de la moda americana que es portava abans a les universitats i els estampats geomètrics i amb molts colors.

Blai Garcia i Clara Gallardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: