Informació sobre el començament de l’Institut

Avui, a la secció Notícies de l’institut, us informarem sobre tot el que ha passat aquestes dues últimes setmanes. Aquesta és la segona setmana d’institut i ja hem fet moltes coses.

Aquest dimarts 28 de setembre és quan obre la cantina, tots els preus són els mateixos que l’any passat, els entrepans especials tenen un preu de 1,5 €, igual que els entrepans que porten formatge.

Aquest any l’Adriana i l’Ester faran una xerrada sobre la coeducació, tot el món pot anar a la xerrada i donar la seva opinió. La xerrada es farà un dia a la setmana a l’hora del pati.

FULL INFORMATIU PER A LES FAMÍLIES Institut Marta Mata: de febrer 2016

Com l’any passat els patinets elèctrics no els podíem ficar dins de l’institut, molts nens van proposar de fer un pàrquing pels patinets, i aquest any l’institut ha aprovat la idea i ha posat darrere de l’institut un pàrquing per guardar tant bicicletes com patinets. El pàrquing estarà obert de 7:55h fins a 8:10h. Si arribes tard hauràs de deixar el patinet fora.

Com la incidència de la covid ha baixat, aquest any no fa falta que cada curs estigui en la seva zona, el que sí que segueix igual que l’any passat és que la pista del pati no la podem fer servir cada dia, tampoc és necessari rentar les taules si l’alumne no vol.

Tarragona estrena el servicio de alquiler de patinetes eléctricos con dos  empresas y 1.000 vehículos repartidos por la ciudad

Arnau Romero i Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: