Experiment rus de la son

Avui, a la secció Expedient Paranormal, us portem un cas molt estrany d’un experiment rus de la son. Es tracta d’una creepypasta bastant coneguda. Ara us parlarem d’aquest experiment.

A finals dels anys 40, uns investigadors russos van agafar cinc persones, concretament cinc presoners polítics declarats enemics de l’estat durant la segona Guerra Mundial. Els van mantenir desperts durant 15 dies utilitzant un estimulant. Els tenien tancats en una habitació segellada per monitoritzar curosament l’ús d’oxigen, de manera que el gas estimulant no els matés. L’habitació estava plena de llibres i mantes per dormir, però cap llit. Tenien aigua corrent, lavabo i la quantitat suficient de menjar perquè les cinc persones sobrevisquessin per un mes.

Quatre científics de l’experiment preparats per entrar a l’habitació

Els primers cinc dies no va passar res fora de lloc. Després de cinc dies, van començar a experimentar a símptomes de paranoia severa. Van deixar de parlar entre ells i van començar a murmurar de manera alterna en els micròfons. En un principi es va creure que això era un efecte del gas. Després de nou dies, el primer d’ells va començar a cridar. Corria per tota l’habitació cridant repetidament durant hores seguides. Després va intentar continuar cridant, però només podia donar un crit ocasional. Els científics van descobrir que s’havia destrossat físicament les cordes vocals. Els seus companys no van reaccionar de cap manera respecte als seus crits, van seguir murmurant als micròfons fins que el segon presoner va començar a cridar. Dos dels presoners que no cridaven van agafar els llibres i els van omplir pàgina per pàgina amb els seus propis excrements, i de manera calmada.Van passar altres tres dies. Els investigadors miraven els micròfons constantment per assegurar-se que treballaven, perquè creien que era impossible no escoltar sons amb cinc persones dins. En el matí del dia catorze, els investigadors van fer una cosa que no havien de fer per cridar l’atenció dels presoners: van utilitzar l’intercomunicador dins de l’habitació, esperant provocar respostes dels presoners. Van anunciar: “Obrirem l’habitació per provar els micròfons. Allunyeu-vos de les portes i poseu les mans enrere”. Per a la seva sorpresa, van escoltar només una frase, amb veu calmada: “No volem ser alliberats”.

Experimento ruso del sueño | CREEPYPASTAS AMINO. Amino
Presoner després dels quinze dies de l’experiment

Oriol Llorens i Gerard Antón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: