Coneix l’exalumna Nina Molano

Avui, a la secció A10!, coneixem millor l’exalumna Nina Molano. Aquest any ha començat el batxillerat i molts de vosaltres segur que la coneixeu per la seva passió per la lectura, així que li hem fet una petita entrevista perquè la conegueu una mica més.

Nina Molano

Quin batxillerat estàs fent ara? Tens alguna idea del que vols fer en el futur? Estic fent el batxillerat social al Vinyes Velles. Sempre he volgut ser professora d’infantil i primària, així que en principi la idea és estudiar magisteri.

Com va ser el canvi de l’ESO a batxillerat? Va ser bastant dràstic, la veritat. Jo vaig començar el batxillerat a Granollers fent l’artístic, però al mes em vaig canviar i encara va ser més complicat perquè vaig haver d’adaptar-me a dos llocs diferents i a més posar-me al dia al batxillerat social, després d’un mes que havien estan fent classe. El primer trimestre és el més dur, perquè tot és nou i més difícil, però aquest m’està anant molt millor perquè ja m’he acostumat. Encara que també va afectar molt no acabar bé quart i haver estat mig any sense fer res, ens va passar factura a principi de curs.

Què trobes a faltar de l’institut? Diria tot, però sobretot l’ambient i els profes. Hi ha molta més confiança i després d’haver estat quatre anys allà és molt dur canviar. A més, encara fa més pena perquè no vam poder acabar bé el curs. I potser quan estàs a l’ESO no ho aprecies, però trobo moltíssim a faltar tot el que vivia cada dia allà. Així que gaudiu del temps que us queda allà perquè, com dic, ara voleu que s’acabi, però ja us aviso que us en penedireu de pensar això. A més, batxillerat és molt més dur i t’adones que ja no queda tant per “entrar al món adult”.

Com vas descobrir la teva passió per la lectura? Des de petita m’ha agradat llegir, és a dir, que no  va haver-hi un moment concret en el qual comences a llegir. Els llibres sempre han sigut part de la meva vida.

Resultat d'imatges per a "firmado abril biología"
Biologia Firmado, Abril

Quin gènere t’agrada llegir més? Els més llibres preferits són els romàntics o els New Adult (en la seva forma més bàsica, és una categoria de llibres en què s’expliquen les experiències de joves de 18 a 25 anys durant aquests primers anys en la vida adulta) però també m’agraden els llibres de fantasia, sempre que portin una mica de trama romàntica.

Tens algun llibre preferit? I autor/a? La meva col·lecció de llibres preferits són els de Harry Potter i del génere New Adult: Firmado, Abril, de Paula Ramos. L’ autora que més m’agrada és Alice Kellen, una escriptora nacional de llibres romàntics.

Tens algun llibre que creguis que et representa o que t’hagi marcat? Doncs molta gent em coneix pels llibres de Firmado, AbrilCartas para Abril, perquè els he recomanat molt. Així que crec que aquests llibres són els primers que se’ls vindria al cap si els meus seguidors pensessin en mi.

Per què vas decidir ficar-te en el món de YouTube? Perquè Instagram no era una plataforma en la qual pogués desenvolupar molt del que parlava i com des de petita m’havia cridat l’atenció crear-me un canal de YouTube un dia vaig dir, “i per què no?” I, sense pensar-m’ho dues vegades, me’l vaig crear.

En què o qui t’inspires per fer els vídeos? Sobretot en altres canals de booktube, encara que sempre intento donar-li el meu toc o personalitzar-los una mica i adaptar-los a mi.

Moltes gràcies Nina, esperem que et vagi molt bé.

Ariadna Camarero i Laura Carrillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: