Matic Zorman i les seves imatges

Vull transmetre-us solidaritat amb les imatges de Matic Zorman, un fotograf eslovè nascut el 1986. Al 2008 va començar la seva carrera aportant diàriament imatges de notícies a diversos diaris i revistes eslovens.

Jo desconeixia l’existència d’aquest home, cercant fotografíes per a aquesta notícia he arribat a sentir el que ell vol transmetre i de veritat espero que vosaltres arribeu a la mateixa conclusió. Cerqueu informació posant el seu nom a google i podreu veure més imatges amb les explicacions a sota de cada una.

La nit dels Balcans

“Les nits dels Balcans” és una història sobre la fatiga, la incertesa i l’esperança dels refugiats i migrants que s’obren camí cap al seu somni d’un nou país. 

Matic Zorman | LensCulture
Joves refugiats esperen a pujar al tren que es dirigia desde Gevgelia cap a Sèrbia

Cares de guerra

Yahya, és orfe de Beit Lahiya. Durant el bombardeig de la Franja de Gaza, va intentar arribar a la seva família d’acollida refugiant-se en una de les escoles. En el seu camí per arribar-hi, una bomba va esclatar als seus voltants i el va deixar amb la cara desfigurada i un handicap de ceguesa. 

Faces NEW – MATIC ZORMAN
Yahya

Arianna Rios

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: