Eduquem i gaudim en família, la nova programació d’activitats de Montornès del Vallès

El passat 1 d’abril del 2021 es va publicar la programació d’activitats Eduquem i gaudim en família del segon trimestre de l’any. El Departament municipal va recollir les propostes que feien les famílies sobre temes educatius que es realitzaran a Montornès entre l’abril i el juny.

Tot i que l’evolució de la pandèmia podria afectar el programa, les activitats que es realitzaran estan pensades per fer-se presencialment.

Eduquem i gaudim en família inclou els espectacles familiars que hi ha en la nova programació Montornès Aixeca el Teló. Es tracta de les obres Una poma, un pomer de la companyia De Paper; El viatge de l’elefanta Sara amb Lady Albergínia i el Senyor Patata Produccions; De Simba a Kiara, Tributo al Rey León, amb la companyia Onbeat.

Algunes de les sessions que més destaquen són:

  • Recomanacions lectores: Judith Navarro Royo és una mediadora que farà una sessió recomanant llibres per nens i nenes entre 8-12 anys. La lectura pot ajudar-los a viure millor tot el que està passant.
  • Xerrada d’Emocions i aprenentatge: Es tractarà el tema de la neurociència (la ciència que relaciona el que succeeix en el cervell i com som capaços de processar la informació a partir de la percepció), Héctor Ruiz analitzarà el que la ciència diu de la importància de les emocions en l’aprenentatge i ho explicarà.
  • Xerrada El viatge de primària a secundària: El departament ha programat aquesta activitat per informar a les famílies que tenen nens i nenes de 6è sobre el canvi a l’ESO, ja que sovint crea molts nervis. En la programació anterior també es va realitzar una.
  • Espais de joc en família: Tot i que depenen de l’evolució de la pandèmia hi ha previstes dues jornades amb espais de joc per gaudir en família: el Dia Internacional del Joc (28 de maig) i una altra l’11 de juny.
Imatge de la programació "Eduquem i gaudim en família" Abril-Juny 2021
Programació “Eduquem i gaudim en família”

Ariadna Camarero i Carla Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: