Gorka Ezkurdia, les fotos del surf espanyol

Gorka Ezkurdia és un jove de 23 anys que ha inaugurat el seu propi canal de Youtube per aconsellar, ensenyar i mostrar el treball d’un fotògraf del surf. Ens diu que la particularitat dels fotògrafs d’aigua és que, amb normalitat, s’ha d’enfrontar a un paisatge en continu moviment. Per tant, els mètodes i estratègies per treure una bona fotografia requereixen d’una implicació molt més gran.

Ver las imágenes de origen
Fotografia de l’autor Gorka Ezkurdia

Aquesta professió ens permet poder tenir una visió única des de dins de l’aigua, una visió que en aquell moment ningú més veu. Un dels motius pel qual la fotografia aquàtica enganxa és perquè estàs en contacte directe amb la natura i vius el moment amb molta adrenalina.

A diferència entre foto d’acció d’aigua i foto d’acció des de terra és que normalment poques persones tenen l’opció d’estar a l’aigua, ja que no són molts els que entren. A Gorka li sembla que aquest tipus de fotos defineixen millor l’instant viscut.

Ver las imágenes de origen
Gorka Ezkurdia traient una fotografia de surf

El més sensacional de les exposicions prolongades de l’aigua en moviment és que s’està fotografiant una cosa que no es pot veure. Aquesta fotografia captura el pas del temps i encara que, sense dubtes, es pot experimentar aquest paisatge, no es pot veure més que en una fotografia. L’aigua passa davant dels nostres ulls amb una velocitat endimoniada. Si aconseguim registrar la imatge de manera més lenta que l’aigua que passa per davant nostre, aconseguirem aplicar aquest efecte amb èxit.

Ari Rios i Irina Salas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: