Bob Marley

Aquesta setmana, a la secció La cita, us portem una cita d’una persona inesperada a aquesta web, Bob Marley, amb una frase que us farà pensar:

Bob Marley pasó sus últimos días oculto y tratando de esconder la gravedad  de su cáncer a la prensa - La Visión
Bob Marley

Primer començarem parlant una mica d’ell: qui és Bob Marley i a què es dedicava? Bob Marley va néixer el 6 de febrer del 1945 i va morir l’11 de maig de 1981 amb 36 anys per un càncer a la pell. El seu nom real és Robert Nesta Marley i es va iniciar a la religió rastafari durant la dècada dels setanta. Bob Marley va ser un cantant jamaicà i el principal difusor del reggae. Algunes de les seves cançons més famoses són  Three little birds, Is this love i Medication.

100 FRASES de BOB MARLEY en ESPAÑOL ¡Descubre las mejores!
frase de Bob Marley

“L’amor no necessita ser entès, només necessita ser demostrat”. Hem escollit aquesta frase perquè té molta raó sobre l’amor, ja que no cal entendre què és l’amor o per què el sents, sinó demostrar l’amor que sents per una persona, ja que si no demostres a aquesta persona tot el que sent no val de res que estiguis amb algú, encara que el significat més profund que podem trobar és que quan sàpigues demostrar l’amor podràs entendre’l.

Fins aquí la nostra notícia, esperem que us hagi agradat la cita d’aquest inesperat (per a la web) cantant i, com ja sabeu, si voleu més notícies com aquesta passeu-vos per la web, cada setmana en tenim una de nova.

Helena Pérez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: