Tres dades que probablement no sabies!

Avui a la secció de sabies que… et portem 3 dades diferents que possiblement no sabies abans de llegir això.

Hem escollit aquestes dades curioses ja que ens ha semblat que aquests homes són una inspiració per a tothom, sobretot els dos primers, ja que la vida els ha posat dificultats, però demostren que amb esforç i sobretot amb confiança una persona pot ser el que no t’esperes. Esperem que aquestes dades us inspirin a sempre seguir endavant i no llençar mai la tovallola.

Un astronauta únic

Ronald McNair (S78-35300).jpg
Ronald McNair
  • Al 1959, una bibliotecària de Carolina de Sud va trucar la policia perquè un nen negre de 9 anys no volia marxar. El nen va obtenir després un doctorat en Física pel MIT i va morir el 1986, com un dels astronautes a bord del transbordador espacial Challenger. La biblioteca que en el passat no el deixava agafar llibres ostenta ara el seu nom, Ronald McNair.

Què us ha semblat aquesta dada? Doncs anem a la següent.

El jueu que va impresionar als Nazis

undefined
Lionel Royce o Leo Reuss
  • Lionel Royce, un actor jueu, va perdre la feina a l’Alemanya nazi. Sense rendir-se, es va anar als Alps, es va deixar barba i es va tenyir tot el cabell banyant-se en peròxid d’hidrogen. Va tornar als escenaris fent-se passar per un actor procedent de camp, i va ser lloat pels nazis en la seva carrera per la superioritat que demostrava amb la seva sang ària.

Anem amb la dada que acaba el sabies que… d’avui:

El president més generós

Satoru Iwata - Wikipedia, la enciclopedia libre
Satoru Iwata
  • Després del fracàs de Nintendo amb el llançament de la seva consola Wii U, el president de l’empresa, Satoru Iwata, es va baixar el sou a la meitat durant mig any perquè els seus empleats no haguessin de patir les conseqüències d’un error que sabia seu.

Esperem que us hagi agradat aquesta secció i sobretot que us hagin inspirat per no rendir-vos mai!

Raúl Aguilar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: