Billie Eilish dóna l’esquena a les seves inseguretats

Portada de l’àlbum Happier than ever

Després de molts anys deprimida i insegura per les crítiques rebudes pel seu pes, Billie Eilish ha decidit deixar enrere aquella etapa amb el seu nou àlbum Happier than ever (més feliç que mai) i un canvi radical en la seva imatge corporal, mostrant-se i sentint-se més empoderada que mai.

Aquest canvi ha sigut total: Billie ha tallat el seu serrell, ha decolorat el seu cabell i l’ha ondulat, deixant enrere l’icònic cabell negre i verd que la representava. Amb això ha canviat també les tonalitats i l’estil de la seva roba, donant una imatge daurada, pura i alliberada. A més, va sorprendre el món sencer quan va aparèixer a la revista Vogue lluint unes cotilles (corsets) femenines que creen contrast amb el seu estil anterior.

Col·laboració de Billie amb Vogue

Aquest brusc canvi d’estil l’ha converit en el centre d’atenció, i la seva presència serà la més esperada als pròxims Grammys, pels quals ja està nominada. Com ens sorprendrà Billie en la seva pròxima aparició?

Alexandra Molina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: