L’última vegada escrivint a les barraques digitals

Personalment opino que durant aquest últim any he après coses que mai oblidaré, he sabut treballar en grup, socialitzar, i he estat amb molt bones persones. Admiro el treball que la nostra professora ha realitzat, ja que ens ha inculcat valors i ens ha fet millorar tant acadèmicament com personalment. Sense dubte aquesta assignatura la tornaria a repetir moltes vegades més.

Les seccions que més m’han agradat han sigut les següents:

  • Horòscop: Aquesta secció et dóna l’opció d’escriure lliurement i analitzar millor els continguts que vols incloure en la notícia. M’ha agradat perquè he pogut inventar-me situacions i moments per poder il·lustrar aquesta secció.

  • Posa’t les botes: Gràcies a aquesta secció he pogut aprendre a cuinar receptes fàcils, senzilles i poc elaborades. Més d’alguna vegada he fet les receptes d’aquesta secció a la gent del meu entorn familiar i els ha agradat moltíssim.

  • Expedient paranormal: Soc una persona a qui sempre li han agradat aquestes històries de por, penso i opino que aquesta secció és idònia per a la gent que li agradin les coses paranormals i estranyes. Mai m’he vist en una situació d’aquestes, però sincerament crec que m’agradaria l’experiència.

Aquesta optativa la recomanaria a tot el món, ja que crea un vincle molt agradable i aprens moltíssim sobre alguns temes que anteriorment no t’havies qüestionat.

Gifs tristes | •Anime• Amino

Laura Carrillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: