Bye bye, Marta Mata

Avui a Les Barraques Digitals no us porto un article, sinó un comiat.

El final d’una etapa es tanca i dona pas a una altra. Nous amics, nous professors, nou institut, noves matèries… Espero trobar el meu lloc al batxillerat i que m’acullin com aquí. Els últims quatre anys m’han passat volant entre amics, riures i aprenentatge; i m’entristeix haver de dir adéu a aquesta part de la meva vida. De tota manera, quedarà una part de mi a l’institut quan entri el meu germà petit a primer l’any vinent, espero que ell ho passi encara millor que jo i que ell sí que pugui anar als viatges a Anglaterra i Itàlia.

En conclusió, m’emporto un bon sabor de boca quan penso en l’institut, i mai oblidaré quantes coses he après aquí ni quantes experiències he viscut amb els meus companys de viatge. Així, m’acomiado de vosaltres, els lectors de les Barraques Digitals, i obro la porta a la promoció de redactors de l’any vinent. Per ells, els deixo la meva secció preferida: La Cita. En aquesta secció, pots parlar del teu ídol i desenvolupar la filosofia de les seves cites més famoses. Em sembla una secció educativa i reflexiva. Molta sort.

Alexandra Molina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: