Ha estat un plaer

Després de moltes publicacions a Les barraques digitals, arriba el final de curs, un altre més que s’acaba gairebé sense adonar-nos. Són uns dies d’alegria però al mateix temps de tristesa per haver d’acomiadar-nos d’aquesta etapa i aquesta matèria tan interessant on hem après tantes coses.

Per començar, ha estat de les assignatures més entretingudes, ja que hem tingut la llibertat i l’autonomia d’escriure sobre el que més ens interessava. Hem après a expressar-nos, a identificar les fonts que són fiables i buscar les diferents maneres de comunicar alguna cosa amb les nostres paraules, perquè tothom ho pugui entendre. Però el més important és que ens hem ajudat entre tots els companys a superar-nos a nosaltres mateixos.

Haig d’esmentar que les seccions que més m’agraden són: Sabies que, ja que havia de cercar moltes dades que desconeixia i són útils i a més, m’ha cridat l’atenció la de Dada del dia perquè cada dia es commemora alguna cosa important i amb aquesta secció es pot ajudar a donar visibilitat i que els alumnes prenguin consciència sobre molts temes.

Per finalitzar, vull dir que recomano aquesta optativa a tots els alumnes que els agradaria millorar a l’hora de redactar textos o comunicar-se. També, donar les gràcies a tots els companys i sobretot a la Ruth per la seva paciència.

Carla Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: