Fins aviat!

Aquest curs està acabant i les meves hores per redactar articles també, així que aquest petit text serà l’últim.

Vaig escollir aquesta optativa perquè gaudeixo escrivint i redactant les meves idees i aquesta matèria m’ho permetia, així que vaig pensar que seria bona idea apuntar-me.

M’ho he passat molt bé en totes les classes, les hores passaven molt ràpidament. Penso que és una optativa molt dinàmica, cada setmana les parelles i les seccions anaven canviant, així que no es feia gens pesat.

Al llarg del curs vas veient l’evolució que vas fent i això t’anima a continuar escrivint, aprens a redactar millor, a ordenar les idees, millores la teva ortografia…

La secció que més m’ha agradat ha sigut Per desconnectar!, consisteix a explicar llocs que t’agradin, on pots parlar de la cultura, què pots visitar, on et pots allotjar… Durant el curs només n’he redactat dues, però amb ambdues vaig gaudir molt investigant i buscant informació.

En conclusió, moltes gràcies pels moments viscuts, pels riures amb els companys en classe, amb la profe…

Fins aviat!

Ariadna Camarero Martín

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: