L’Horòscop setmanal de Febrer

Avui, a la secció de l’Horòscop, portem la teva predicció de la setmana del 8/14.

ÀRIES

Estimada Àries,estan canviant les coses en el teu entorn laboral. Tu vols més llibertat i independència,tenir més control i poder de decisió sobre el que fas,i vas per bon camí. L'únic que potser no anirà acompanyat d'uns ingressos regulars aquest nou model de treball escollit.
Resultado de imagen de aries

TAURE

Estimada Taure, estàs més independent del que és habituali això que no va gaire amb tu.
Necessites més espai, més llibertat, més poder de decisió i que no et vagin dient el
que has de fer. Tens a Venus,el teu planeta regent, passant per Aquari el signe de
la rebel·lia i l'anar a la seva bola. S'enganxa tot menys la bellesa, així que ja saps.
Resultado de imagen de tauro

BESSONS

Estàs reflexiva aquesta setmana, estimada Bessons. Molt de tu, de donar-li voltes al sentit de tot,entendre si estàs en el bon camí. Ets una mica mística, com si tot el que està succeint t'estigués posant a prova i et caldrà aprendre noves formes de relacionar-se,treballar, gestionar emocions, conviure amb tu mateixa.
Resultado de imagen de geminis

CRANC

Estimada Cranc, estàs aprenent a gestionar el teu temps com cal. Està sent una mica frustrant el que no et surtin algunes coses bé per culpa de Mercuri retrògrad, però t'estàs organitzant bé i estàs posant paciència a l'assumpte. Has decidit a més que no perdràs el temps en relacions tòxiques o que no valen la pena.
Resultado de imagen de cancer signo

LLEÓ

Estàs radiant i apagada alhora, estimada Leo. Sí, pura contradicció, deixa que t'expliqui això. Estàs esgotada dels mateixos cercles socials, de les mateixes converses i plans socials en un context totalment rígid i previsible.
Resultado de imagen de leo signo

VERGE

Estimada Verge, encara queda camí per recórrer fins que tornis a veure la llum i sentir-te carregada d'energies com sempre. Tocarà tenir una mica de paciència. En el teu cas que Mercuri estigui en posició retrògrada fins al dia 20 està sent especialment costós, no estàs acostumada a que no et surtin bé les coses,t'agrada tenir-ho tot sota control.
Resultado de imagen de virgo signo

BALANÇA

Segueixes inquieta, estimada Balança. És una inquietud que et sorprèn, perquè és una ànsia que portes dins, agafadeta als teus òrgans. No és que vulguis sortir a fer voltes o ballar, que també, però que això ja forma part del sentiment col·lectiu. El teu és una cosa que et crema per dins. Una energia que clama per sortir i que, cada vegada que treus, et torna rebotada.
Resultado de imagen de libra signo

ESCORPÍ

Estàs famolenca, estimada Escorpí. Fam d'atenció, reconeixement, aventures, satisfacció, plaer. Vols emocions i sentir-te bé. Vols recompenses al que estàs fent que, com sempre, sol ser una mica de sobreproducció i autoexigència.
Resultado de imagen de escorpio signo

SAGITARI

Estimada Sagitari, surts d'una setmana una mica complicada. Tot està costant molt, tot sembla letàrgic,  t'és difícil fer-te entendre, hi ha mal entesos al teu voltant, perceps tensió. I a tu no et va gens d'això, tu només vols bones vibracions al teu voltant i estar tranquil·la.

Resultado de imagen de signo sagitario

CAPRICORN

Estimada Capricorn, només cal que la situació actual t'empenti a l'aïllament perquè la teva ànima estigui encantada de tancar-se en tu. Pensa que, si vols rebre atenció, amor, que et preguntin coses, que estiguin per tu, ha de ser recíproc.
Resultado de imagen de signo sagitario

AQUARI

Bé, bé, segueix l’espectacle, segueix la genialitat, segueix la fama. Per molts anys si cau aquesta setmana, estimada Aquari, feliç tornada al Sol. Que bé et senta la teva pròpia estació. A més el dijous 11 de febrer hi ha Lluna Nova en el teu signe i la conjunció entre Venus, planeta de la bellesa, i Júpiter, el planeta del social. Estaràs més creativa que mai, capaç d’iniciar el projecte que vulguis, així com social i atraient.

Resultado de imagen de signo aquario

PEIXOS

Estimada Peixos, no ets molt de aturar-te a pensar a mitjà o llarg termini, el que t'agrada és anar fent i anar fent una mica el que vols o sents en cada moment. Però sí que ara necessites alguna cosa on agafar-te, tenir alguna cosa una mica segur per anar amb pas ferm al llarg de la setmana.
Resultado de imagen de signo piscis

Sergi Ávila i Carlos Cruz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: