Coneix l’exalumna Júlia Torrents

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és julia-torrents.jpeg
Exalumne Júlia Torrents

Avui, en la nostra secció A10!, entrevistarem la Júlia Torrents, que va estudiar al nostre institut del 2016 al 2020 i ens explicarà una mica sobre la seva experiència en els estudis després d’acabar l’ESO.

Com va ser la teva experiència a l’ESO? Tornaries?

La meva experiència a l’ESO va ser inoblidable, considero que en aquell moment no valores tot el que és, però ho fas després, quan surts de l’ESO i agafes un camí nou.

A quin curs vas gaudir més? Per què?

Diria que 3r o 4t van ser els cursos on millor vaig estar i més feliç vaig ser. Al principi d’aquest camí estava una miqueta perduda i vaig triar pel camí equivocat en comptes del correcte, i a 3r vaig començar a centrar-me.

Quin consell li donaries als nous alumnes que entren a primer?

El Consell que potser li donaria als nous és que se centrin en els estudis, que és molt important a la vida. Per més que ens ho diguin sempre, no hi ha cap manca de raó, és el més important, i que sapiguem portar-ho amb moltes ganes i ser feliços sempre.

Mentre anaves a l’institut ja sabies què és el que anaves a fer un cop acabessis?

Tenia clar el ofici que m’agradaria execir de gran, però no sabia quin camí agafar.

Ha anat tot com esperaves?

La veritat és que no, al final em vaig decidir per fer un batxillerat i sincerament crec que ha estat un error, ja que no és el que de veritat jo volia, però hem d’aprendre d’ells.

Quins entrebancs has trobat al llarg del teu camí que t’hagin impedit aconseguir els teus objectius?

La veritat és que em vaig deixar portar pel que era secundari i vaig prioritzar coses que en realitat no eren les que s’havien de prioritzar.

Què és el que canviaries? Què tornaries a fer?

Sincerament no canviaria res excepte deixar el que era primordial en segon lloc i em centraria primer de tot en mi. Si pogués tornar a fer alguna cosa, tornaria a fer l’ESO sencera, de principi a final. Han sigut els anys més increïbles de la meva vida i els que més m’han ensenyat, ho repetiria 1000 cops. Potser amb alguns petits canvis, com he dit, però també penso que gràcies a tota l’experiència sóc com sóc i sé tot el que sé, per això també estic molt agraïda, m’ha ensenyat molt més que coneixements acadèmics.

Carla Martínez i Raúl Aguilar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: