L’amor d’una mare

Hola! Avui a la secció de ‘La fotografia’ us volem ensenyar una imatge realitzada al març de 2019. Personalment ens agrada molt i creiem que a vosaltres també us podria agradar. La foto en qüestió s’anomena ‘Tender play’.

Tender play
‘Tender play’
Quick Facts About Manitoba's Wapusk National Park
Parc Nacional Wapusk, Canadà

A la fotografia podem veure una mare óssa polar cuidant dels seus dos cadells al mig del no res. La imatge es va fer a principis de març, quan Steve Leviv, el millor fotògraf de la vida salvatge al 2019, va veure a aquesta mare óssa polar i els seus dos cadell després que la mare passés 10 dies sense veure’ls. Recentment havien sortit de la seva guàrdia pel seu part al Parc Nacional Wapusk, a Canadà, per començar el llarg viatge cap al gel marí perquè la seva mare pogués alimentar-se. La foto en concret va ser feta després d’una migdiada, quan els cadells estaven de bon humor.

Personalment aquesta imatge em transmet molt bones vibracions. Crec que representa molt bé la relació mare-fill que també tenim els humans i em sembla molt bonic que plasmi aquest sentiment tan bé.

Marta Vega

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: