Els invents que et facilitaran la vida

Avui, a la secció de Viatge al futur, us portem diferents invents que ens podrien facilitar la vida dintre de poc.

La indústria de la tecnologia ha encetat l’any amb energia, i mai millor dit. El passat 5 de gener es va inaugurar la 50a edició del CES (Consumer Electronics Show), a Las Vegas, unes jornades dedicades a mostrar en primícia els invents, dispositius i tecnologies del futur. És la mateixa fira on es va presentar el primer ordinador. Avui ens sorprèn amb idees tan absurdes com originals que probablement formaran part del nostre dia a dia d’aquí a 10 anys (o menys).

Aqui us deixem alguns exemples:

Les joguines de Lego prenen vida: Sembla que Toy Story va calar fons en l’ànima d’algun enginyer tecnològic que ara proposa una versió robòtica de les joguines Lego que les converteix en intel·ligents. Amb una aplicació connectada per Bluetooth es poden donar ordres perquè caminin, es moguin o facin sorolls!

Joguina de Lego

Una bufanda amb filtre: Es diu Wair i es tracta d’una bufanda antipol·lució, connectada a internet. Mitjançant una aplicació del mòbil, sabràs quan cal posar-te-la per protegir-te dels alts nivells de contaminació.

Bufanda Wair

Ambientador amb control remot: Aromacare és un difusor d’aromes que pots programar a distància i escollir intensitat, duració, olor, etc.

Ambientador

Talons intel·ligents: Les dones del futur que vulguin portar talons ja no hauran de patir. Amb aquestes sabates connectades a una app via Internet podrem regular l’alçada i la temperatura del peu. Ja no farà falta portar les xancles a la bossa.

Talons amb internet

Pantalons vibradors:  L’objectiu principal d’aquest dispositiu instal·lat en aquesta peça de roba és guiar-nos pel camí correcte. Connectats a una app de mapes de la ciutat, configures la teva ruta i ells et porten fins allà. Quan toca anar a la dreta, vibra la cama dreta i, quan toca a l’esquerra, notaràs pessigolles a la cama esquerra. 

Pantalons vibradors

Collar de mascotes per detectar el seu estat d’ànim: Per fi podrem saber si el nostre gos està content o trist. Amb aquest collar amb text il·luminat veurem clarament què és el que sent. Perquè de vegades amb el moviment de la cua no en tenim prou.

Collar per detectar l’estat d’ànim de l’animal

Pinta intel·ligent: Tot serà intel·ligent… El teu pentinat també. Quan facis servir aquest raspall o pinta, connectat a Internet, rebràs una notificació en cas que t’hagis pentinat malament.

Pinta intel·ligent

Esperem que us hagi agradat aquesta notícia i que proveu algun d’aquests invents algun dia.

Iker Esteban i Alba Delgado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: