Laura Matamoros, algunes de les seves polèmiques

Laura Matamoros Flores, una influencer que està molt de moda últimament, va néixer el 4 de març de 1993 i és la tercera filla de Kiko Matamoros i Marian Flores. Té tres germans: Lucía, Diego i Irene. Abans del seu salt a la fama, treballava com a recepcionista en una clínica dental i tenia una vida tranquil·la al costat de la seva parella, Miguel.

Resultado de imagen de laura matamoros
Laura Matamoros Flores

Però, aquesta última setmana, ha perdut molts seguidors degut a la seva última publicació, on apareix ella utilitzant i promocionant un vaper (cigarreta electrònica). Abans d’aquesta foto, la influencer ja havia rebut crítiques a causa de l’excés de publicitat al seu compte d’Instagram, però amb aquesta última ha fet esclatar als seus seguidors, i ha perdut molts dels vuit-cents mil que tenia.

Anteriorment, també s’havia ficat en altres polèmiques. Per exemple, aquest agost, va marxar de viatge a l’Argentina mentre el seu pare era operat d’urgència per un tumor a la bufeta. A causa d’això, la influencer va rebre moltes crítiques per Instagram i la majoria seguien aquest model: “El viatge te’l podries haver guardat per a més endavant, encara que el teu pare t’hagués dit que no calia que tornessis”, ja que el seu pare ho va afirmar així al programa de televisió “Sálvame”. La Laura va contestar aquestes crítiques amb una publicació amb el peu de foto: “Sí, m’he pres una setmana de descans”.

Alejandro Delgado i Marta Vega

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: