WILLYREX I VEGETTA ANUNCIEN LA SEVA ARRIBADA ALS LIONS

Willyrex y Vegetta777 anuncian su llegada como socios mayoritarios a MAD Lions

Willyrex i Vegetta777, dos dels youtubers més grans del món han anunciat a la Barcelona Games World de la mà de la Lliga de Videojocs Professional que seran nous socis majoritaris de MAD Lions, un dels equips més importants de l’escena espanyola.

Resultado de imagen de mad lions

No és la primera incursió de Willyrex en el món dels esports nacionals, ja que en 2011 va ser part de l’equip de Call of Duty de Pain Gaming i a això va fer referència: “Fa molt temps, vaig estar seguint aquesta comunitat. Llavors era molt més petita. Estic molt content d’estar de tornada gràcies a MAD Lions.”

Resultado de imagen de mad lions

Per la seva part Vegetta, també abillat amb la roba del club madrileny, va afirmar que: “Tant Willy com jo portem molt temps pensant que els esports són l’entreteniment del futur. Per això volíem aportar el nostre granet de sorra, de fet portàvem molt de temps buscant un equip i MAD Lions és l’elecció adequada.”

Després d’aquestes declaracions va aparèixer en escena Martín, Managing Director de MAD Lions, qui va afirmar que l’arribada de tots dos suposarà una empenta perquè l’equip faci el salt definitiu a l’escena internacional.

 

Ferran Díaz i Emma Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: