Mort al circuit de Jerez

Hola a tots i totes i benvolguts una altra vegada a les barraques digitals, aquesta setmana a la secció d’Esport us portem una tragèdia que va ocórrer al món del motociclisme

El passat 24 de març al Circuit de Jerez es va portar a terme un Campionat d’Andalusia, una carrera de pilots joves on va participar un noi de 14 anys gadità provinent de Rota, un municipi situat a la província de Cadis, i anomenat Marcos Garrido.

Resultado de imagen de marcos garrido

Tot va succeir entre la corba 2 i 3, la 6/10 que portava quan va caure de la moto i un altre jove pilot li va passar per sobre provocant-li ferides al coll i al tòrax de les que no es va poder recuperar. Les ambulàncies van acudir molt ràpidament i el van traslladar a l’hospital de Jerez on 1 hora després va morir. El funeral del noi se celebrarà aquest dilluns 25 de març.

Imagen relacionada

Aquest terrible accident ha commogut a tot el país, des del president del govern fins als seus companys del motociclisme. Aquests són alguns dels missatges de suport que alguns mitjans i persones cèlebres han enviat a la família i amics:

 

Gerard Motos i Zaira Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: