La cita- Live is an art, make it your masterpiece

https://yt3.ggpht.com/a-/AAuE7mCF1NJ40gh3jgGBxRzeA0951k6DTKIpVavenw=s900-mo-c-c0xffffffff-rj-k-noMantenir la motivació dia a dia és complicat, però sempre hi ha petites coses que ens poden ajudar a reflexionar i mantenir-nos enfocats en les nostres metes. És per això, que avui, des de l’apartat de “La cita”, us presentem una frase de la creadora de contingut Aileen Xu.

D’origen xinès i siri i nascuda a les amèriques, aquesta jove és coneguda a la xarxa pels seus vídeos amb milers de milions de reproduccions, els seus podcasts de salut i superació personal i pels seus mètodes d’organització i creixement personal.

 

Live is an art, make it your masterpiece

 

Aquesta és la quote de tot el projecte d’aquesta noia i és en el que es basa per crear totes i cada una de les seves peses. Amb aquesta frase, vol dir que de vida només en tenim una i hem de fer-ne d’aquesta la millor versió possible.

 

Emma Soley
Ahmed Jamil

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: