Demanen eleccions generals

Resultado de imagen de manifestacion madrid

El passat diumenge 10 de febrer es van manifestar a la plaça Colón desenes de milers de persones per a demanar noves eleccions (un 78,3% de la població) i expulsar a Pedro Sánchez del govern. La dreta política ha mostrat la seva força. Això ha sigut degut a la negociació del PSOE amb els independentistes catalans, cosa que no ha fet gens de gràcia a una gran multitud d’espanyols. Els partits de dretes d’Espanya han criticat aquest apropament.

El president del PP, Pablo Casado, ha pressionat per tal de convocar aquestes esperades eleccions. També Aguado, portaveu de Ciutadans, argumentava “el tiempo de Pedro Sánchez se ha acabado” i “España no puede continuar así ni un minuto más”.

Sánchez adelanta las elecciones generales al 28 de abril

Finalment, el president del govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha convocat el que els ciutadans i polítics d’Espanya demanaven, iles eleccions seran el 28 d’abril de 2019. Aquest dia, els espanyols podrem veure qui pujarà al govern i si hi ha un gran canvi a la política del nostre país.

Frank López i Carla Punzano

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: