Model tira cadires des de la 45 planta per aconseguir likes

El passat 14 de febrer, Marcella Zoia de 19 anys va llogar un pis a Toronto (Canadà) per llençar cadires des d’un 45è planta en hora punta. Per sort les cadires va caure al carrer sense cap ferit. Poc després dels fets la model va pujar el vídeo a les seves xarxes socials per aconseguir likes.


La policia canadenca la va citar pel centenar de denúncies que va rebre pels seus seguidors. Ha quedat en llibertat amb una fiança de 20.000$ i l’acusen de tres càrrecs. A les portes dels jutjats, periodistes que estaven informant asseguren que sortia visiblement feliç.

Marcella sortint del judici

Carla Punzano i Frank López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: