Harry Potter Book Night Experience arriba a Barcelona

Aquest cap de setmana, desenes de nens i de joves podran complir el seu somni assistint al primer dia de classe a Hogwarts, la famosa escola de màgia. Això és degut gràcies a la Harry Potter Book Night Experience, un espectacle organitzat per l’empresa Reino de Juguetes a la Galeries Maldà de Barcelona.

L’esdeveniment en qüestió és celebrat a arreu del món des de l’any 2015, per tal de commemorar i rendir homenatge a la meravellosa saga ideada per la coneguda escriptora J.K Rowling: Harry Potter, amb més de 400 milions d’exemplars venuts.

Resultat d'imatges de jk rowling y harry potter

Les classes recreades en una de les habitacions del Palau Maldà, comencen amb el famós barret seleccionador el qual decidirà a quina de les quatre cases de Hogwarts pertanyen els nous aprenents: Slytherin, Ravenclaw, Gryffindor o Hufflepuff.

Imatge relacionada

Durant aquesta celebració també es realitzaran una sèrie d’activitats, entre les quals trobem: jocs, trucs de màgia, classes de bruixeria, lectura en grup i preguntes sobre la pel·lícula Animals Fantàstics. A més, la resta de botigues acompanyaran la festivitat i el carreró comercial serà ple de referències  a la màgica saga com, per exemple, l’andana 9 ¾ i les escombres voladores.

Des de les Barraques Digitals, animem a tots els seguidors de Harry Potter a anar aquest cap de setmana a Barcelona ja que per només 6 euros podran gaudir d’aquesta experiència inoblidable.

Raquel Soldado i Obed Hidalgo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: