Incendi a les intal·lacions del Flamengo

Aquest divendres, el Flamengo, l’equip més conegut del Brasil, va patir un incendi que va causar la mort a diversos jugadors de la pedrera, una de les més prestigioses del país i d’on han sortit ídols com Vinicius, Zico i Lucas Paquetá.

El foc va començar de matinada i les flames van consumir per complet un allotjament de l’anomenat “Ninho do Urubu”, situat a la zona oest de Río de Janeiro, on, malauradament, dormien els joves de la base.

Resultat d'imatges de flamengo incendio

La tragèdia va causar la mort de deu jugadors d’entre 14 i 16 anys: Arthur Vinicius, Athila pasión, Bernardo Pisetta, Christian Esmerio, Gersón Santos, Jorge Eduardo, Pablo Henrique, Rykelmo de Souza Viana, Samuel Thomas i Victor Isaías. A més, les autoritats brasilines van confirmar que tres adolescents van ser ferits: dos d’ells estan estables i un altre en estat gravíssim, amb cremades de tercer grau en el 30% del seu cos.

Rodolfo Landim, el president del Flamengo, va declarar que estan patint la major desgràcia en els seus 123 anys d’història. A més, va concloure dient que, en aquests moments tant difícils, el més important és intentar minimitzar el sofriment de les famílies dels jugadors.

Raquel Soldado i Obed Hidalgo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: