Ja van 6!

Resultado de imagen de patriots super bowl 2019Els Patriots van guanyar el passat diumenge 3 de febrer la seva sisena Superbowl a l’estadi d’Atlanta. L’equip rival, els Rams, no es van veure al camp per una simple raó: els Patriots estaven a sobre d’ells a cada una de les jugades. No és la primera vegada que aquest equip ho fa, i és per això que són els comandants en aquestes competicions.

Els blaus ja guanyaven 3-0 a la primera part gràcies al seu jugador més efectiu, Bill Belichick. Els Rams van jugar amb una terrible por escènica i els Patriots no van perdonar i els van piconar. Després d’un descans en el qual va actuar Maroon 5, els Patriots van acabar el partit amb un 13-3 favorable, proclamant-se així flamant campió.

Resultado de imagen de tom brady

Hi ha un nom a destacar quan parlem d’aquest equip campió: Tom Brady. Aquest jugador nord-americà nascut a Califòrnia fa 20 anys que participa en aquest esport i ha guanyat les 6 Superbowls amb els New England Patriots. També ha obtingut quatre premis com jugador més valuós i va ser premiat com a millor esportista de l’any 2005.

 

Frank López i Zaira Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: