Sense adreça coneguda

Resultado de imagen de xavier vernetta

Xavier Vernetta Gallart

Xavier Vernetta Gallart va néixer a Barcelona l’any 1956, és professor de literatura,

crític literari, traductor i escriptor espanyol. Ha publicat unes quinze obres narratives catalanes, gèneres com narracions curtes, novel·la per adults, novel·la juvenil…

El llibre titulat Sense adreça coneguda parla d’una Resultado de imagen de sense adreça conegudanena, Verònica (a qui més tard els seus nous amics li posaran com malnom Nica). Una tarda a l’institut rep una trucada del seu pare, que li diu que vagi a casa, agafi el passaport, un mica de roba i vagi cap a l’aeroport ràpid per marxar del país.

Ella fa el que el seu pare li diu, però té un problema, s’ha deixat les claus a casa i no pot entrar. Intenta entrar per una finestra i veu com al voltant de tota la seva casa hi ha agents de policia, ella no entén res del que està passant. Sense saber on anar ni que fer, es troba amagada sota un banc on està molt espantada. En aquell banc s’asseuen la Bola, en Llimona i en Quatreulls, que just en aquell moment es convertiran en els seus amics. Tots tres ajudaran a la Nica a trobar al seu pare i saber el perquè de la trucada. Això comportarà una gran amistat. Cada personatge explica les situacions des del seu punt de vista.

Marta Miralles i Ferran Díaz

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: