VIRTUAL HERO

Produida per Zeppelin i el Grup Planeta, ‘Virtual Hero’ va sortir el 14 d’octubre al Canal plus, i els 7 primers episodis sortiran el 14, el 15, el 16, el 17, el 18, el 22, el 23, d’octubre i el 30 de novembre. Aquesta sèrie està basada en el còmic escrit el 2015 pel youtuber més famós d’Espanya amb més de 30 millons de subscriptors, el Rubius.

Aquesta sèrie, a part de tenir data de llançament, també té un documental anomenat ”De Rubèn a Rubius”                                                                                                                                                                                                             Sinopsis:

‘Virtual Hero’ explica les aventures del Rubius, un dels 100 jugadors seleccionats per provar les ulleres ORV, un nou servei de realitat virtual experimental. Directament connectades a la xarxa neuronal del seu cervell, les ulleres ORV el traslladaran a un univers de videojocs que semblen reals: ‘The Game Worlds’. El que Rubius no imagina és que forma part d’un malvat i venjatiu pla organitzat per Trollmask, ¡Master of The Game Worlds’, que manté als 100 jugadors retinguts en aquest món virtual perquè siguin testimonis de la seva victòria sobre ell. Al costat de quatre aliats inesperats (la guerrera Sakura, l’esbojarrada zombi Zombirella, l’espectre ancestral Slimmer i la intel·ligència artificial G4t0), Rubius lluitarà per alliberar tots del malèfic pla de Trollmask i de Demonika, la seva mà dreta, superant les proves dels diferents mons virtuals.

Ferran i Emma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: