Una empresa de Montornès rep el Premi Pima 2018

L’empresa Sorbos, situada aquí, a Montornès del Vallès, ha estat guardonada amb el Premi Prima 2018. Tot gràcies al producte revolucionari que va treure al mercat; les seves canyetes comestibles que es presenten com una alternativa a les de plàstic, però que són molt més ecològiques.

Resultat d'imatges de cañitas comestibles sorbos

La finalitat d’aquest producte és reduir al màxim possible la quantitat de plàstics que s’acaben abocant a la mar cada any i que, segons els experts, en 32 anys, aquests residus ja superaran la quantitat d’animals que habiten en aquests ecosistemes.

Les canyetes Sorbos estan a l’abast tant de particulars com d’empreses i compten amb diferents dissenys i gustos. Podem trobar des dels models estàndards; que són llisos, fins els personalitzables on, fins als que hi pots posar el teu nom o una frase.  Pel que fa al gust que tenen, hi ha les següents opcions: maduixa, llima, llimona, poma o multisabors.

Aquest producte, es pot adquirir a través de la botiga en línia de l’empresa: https://wearesorbos.com/tienda/ . Es poden encarregar una quantitat de 200 fins a 2000 Sorbos i el preu  varia segons el que es demani. Per exemple; en cas que encarreguéssim un paquet de 200 canyetes estàndards de gust “multisabors”, ens suposaria una despesa de 34€ (IVA no inclòs).

Com estan fent d’altres negocis, l’empresa Sorbos ha contactat amb les personalitats més influents de les xarxes socials per tal que promocionin el seu producte. Per exemple, la youtuber Dulceida, va treballar amb aquesta companyia incloent aquestes canyetes al vídeo de les seves noces.

Imatge relacionada

És gràcies a la seva aposta per l’ R+D+I (un pla de Recerca, Desenvolupament i Innovació), l’obertura de nous mercats i la seva gran tasca per protegir el medi ambient, que aquesta marca ha rebut el Premi Prima 2018 a la Microempresa més competitiva.

L’acte va tenir lloc a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Aquesta gala va aplegar diverses persones molt rellevants dels àmbits politics, socials i econòmics. Alguns d’ells van ser: Joaquim Torra; president de la Generalitat de Catalunya i la vicepresidenta del govern espanyol; Carmen Calvo.

Resultat d'imatges de sorbos premi prima

Premis Primes 2018

Al llarg d’aquesta cerimònia, una altra empresa del Vallès Oriental va ser premiada. Es tracta d’Industrias Tapio, una companyia dedicada al disseny i fabricació de productes flocats per al sector de l’automoció; la seu de la qual es troba a Lliçà de Vall.

A tot això, Pere Barrios; president de la PIMEC, va comentar satisfet: “És important que dues de les nostres pimes hagin rebut el reconeixement a la seva tasca, com a mostra de la competitivitat que hi ha en el teixit productiu vallesà.”

Paula Pajuelo i Víctor Biris 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: