Espanya: el país més longeu del món el 2040

Segons Amado Herrero, un periodista del diari “El Mundo”, Espanya serà el país amb més esperança de vida el 2040, fins i tot superant el Japó, que actualment és el que té la primera posició amb 83,84 anys de mitjana. En l’actualitat, el nostre país ocupa la quarta posició per darrere del Japó, Suïssa i Singapur en aquest ordre. Això segons els “experts” es deu al fet que la nostra sanitat pública és de gran qualitat. De fet, una metge de Valladolid ha rebut el premi com a millor metge del món. L’augment de 2,8 anys de vida al 2040 serà suficient per superar la resta de països.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: