Marvel’s Spiderman

Aquesta setmana a l’espai de Vicia’t us parlarem del joc “Marvel’s Spiderman.

La història d’aquesta aventura és totalment original i ens posa en el paper d’un Peter Parker experimentat i madur que ha de bregar amb els problemes que suposen el fet d’haver de salvar Manhattan dels pitjors criminals o dolents i compatibilitzar-ho amb la seva vida personal. De fet, el trepamurs de Marvel s’enfronta a diversos dels seus pitjors enemics, posant a proves les habilitats de l’alterego més acrobàtic de Parker. En l’espectacular Marvel’s Spiderman, t’esperen salts, curses i acrobàcies aprofitant l’ús de tècniques de Parkour i moltes, moltes teranyines. També hi trobaràs habilitats que ofereixen gran llibertat de moviments i possibilitats. L’Spiderman de PlayStation 4 disposa d’una intensa acció, però també d’un apartat visual impactant i molt cinematogràfic per crear unes cinemàtiques d’autèntic infart.

Ferran i Paula Pajuelo

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: