Lletra a lletra: “Las chicas son guerreras”

Hola a tothom! Avui des de la secció Lletra a lletra venim a recomanar-vos un llibre tan necessari com diferent respecte les novel·les que acostumem a recomanar en aquest apartat.

El llibre del que estem parlant és el de “Las chicas son guerreras” escrit per Irene Cívico i Sergio Parra. Aquest llibre no és una novel·la convencional, sinó que és una recopilació d’informació sobre 26 dones que van canviar el món i a les quals, per desgràcia, no se’ls va atorgar el reconeixement que mereixien.

Imagen relacionada

Gràcies a aquest llibre he descobert coses sobre la vida i èxits de dones que abans desconeixia completament. És un llibre molt interessant de llegir i a l’hora està molt ben estructurat. Cada pàgina parla d’una dona diferent. A la pàgina esquerra apareixen algunes pinzellades sobre la vida de la dona en qüestió i a la dreta s’explica més extensament la seva història.

A més, he d’admetre que les il·lustracions que inclou aquest llibre a cadascun dels apartats, són magnífiques. Totes han estat fetes per la Núria Aparicio i la veritat és que tenen un estil que, personalment, m’encanta. Em seria molt difícil escollir quina de les històries del llibre m’agrada més, però el que sí que tinc clar és el dibuix que més m’agrada. Es tracta del de l’escriptora Virginia Woolf, em sembla que és tan senzill i a la vegada tan bonic…

Aquest llibre el recomanaria a qualsevol persona de qualsevol edat ja que és molt curt, amè i mai fa mal aprendre coses noves sobre persones que han aportat tant a la història de la humanitat.

 

Paula Pajuelo 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: