Dia 2 després de l’huracà Michael

Mostra la imatge original

En aquests moments les autoritats locals estan treballant molt tenaçment per trobar totes les persones desparegudes sota les runes. Ja s’han afirmat 16 morts, entre ells una nena d’11 anys, però les xifres poden augmentar segons els equips de rescat. També algunes persones (gairebé 1.000) s’han quedat atrapades en psiquiàtrics o residències ja que tot i que les runes han tapiat les sortides, els bombers encara poden fer- hi arribar menjar i aigua des d’un helicòpter.

Com a mínim 1,5 milions de persones s’han quedat sense electricitat com a resultat d’aquest huracà, cosa que va afectar especialment a una de les zones més pobres de l’estat de Florida. Aquesta circumstància explica per què la majoria dels 375.000 habitants han obeït l’ordre d’evacuació.

 

El senyal d’un McDonald’s destruida pels efectes de l’huracà Michael per la ciutat de Panamà, Florida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: