Víctor, quina manera de revolucionar!

Víctor Perez ha revolucionat les xarxes socials, i especialment Instagram (on s’anomena ‘vctorperezz’), i és que en menys de 2 anys ha aconseguit més de 700 seguidors a la plataforma!

En Víctor, ha passat de ser un noi sense cap mena de repercussió a que li demanin fotos anant pel carrer i a unir-se al grup d’influencers.

Va nèixer el 27 de setembre de l’any 2001, a Barcelona. Qui es podria imaginar que arribaria fins aquí?Ver las imágenes de origen

La seva  aspiració més somniada és ser futbolista. Es passa hores i hores amb una pilota als peus perquè, tal com ell mateix afirma “des dels 4 anys” és la seva passió. Ara mateix juga a les categories inferiors del Girona FC, tot i que una lesió el va apartar del seu esport preferit durant 7 mesos.

Entre els seus gustos, a banda del futbol, hi podem trobar el modelatge. Li encanta posar davant d’una càmera i compta amb un molt bon Ver las imágenes de origenfotògraf, en LLuc Suàrez que, a part d’acompanyar-lo al seu dia a dia, el va llançar cap a la fama. També li agrada passar els seu temps lliure amb els seus amics, escoltar música i menjar al restaurant ‘Goiko Grill’ de Barcelona.

Disposa d’un canal de YouTube, on puja algun videoblog, vídeos de meetings i moltes bajanades més.

Des d’aquí et felicitem i desitgem que pugis molt més, Víctor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: