Una dona ha aparegut morta a Bilbao

El passat 25 de setembre, una dona de 25 anys va ser degollada i violada. El crim va succeïr al carrer “Olleries de Bilbao” sobre les 13:30 hores, una veïna va trucar als serveis mèdics  i a l’Ertzaintza  immediatament en sentir sons estranys (crits i demandes d’ajuda de les seves filles). Fins al lloc dels fets, hi van fer cap dues ambulàncies i dos cotxes de policia que van trobar el cos, ja sense vida, i amb signes de violència. La dona morta estava envoltada de molta sang i armes blanques com ara navalles i ganivets. Actualment, la policia està investigant el cas per trobar l’assassí ja que no en tenen cap pista.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: