FIFA 19!

El FIFA 19 és un videojoc de simulació de futbol desenvulpat per la companyia EA Sports, disponible a les plataformes de PS4Xbox ONE, Nintendo Switch ,OriginPS3Xbox 360. El llançament del videojoc a nivell mundial serà el dia 28 de setembre tot i que si pagues l’Edició Deluxe hi podries tenir accés tres dies i 10 hores abans.

Aquest any, la saga FIFA ens porta a una nivell de joc millor amb nous moviments dels jugadors com Gareth Bale o Neymar JR entre altres. Amb el nou sistema de xut podràs marcar autèntics gols espectaculars si aconsegueixes posar la barra al color verd, si no et sortirà un xut molt lamentable.

També per part de la companyia nord-americana han desenvolupat un nou mode de joc anomenat “KiccOff” amb el qual podràs jugar partits amb amics sense perdre la il·lusió, amb el mode de “sense regles” podràs fer de tot sense que l’arbitre t’ho impedeixi o jugar a qualsevol lliga o competició del món del futbol.

Però la notícia que va impactar a tots els compradors i jugadors del videojoc va ser la implementació de la competició més gran en l’àmbit de clubs europeus, la UEFA CHAMPIONS LEAGUE, EUROPA LEAGUE I SUPERCOPA D’EUROPA. Amb aquesta llicència d’EA Sports podràs fer modes de joc brutals com ara triar la competició que vulguis o jugar directament la final de qualsevol competició.

Fifa 19 serà un dels més venuts, si vols jugar, no esperis més FOT-LI CANYA!

Resultado de imagen de FIFA 19

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: