Blue Jeans- La chica Invisible

Aquesta setmana a la secció de Recomanacions, on hem de recomanar un llibre, us portem la última novetat de Blue Jeans, un autor que és molt conegut i el seu nom real és Francisco de Paula Fernández González, ja que Blue Jeans l’utilitza com a pseudònim.

També l’autor diu que mai havia escrit una novel·la amb aquest estil ja que el seu estil es bastant diferent al que ens reflexa en la seva obra. És un llibre que a diferència del altres, que tractaven més l’amor i altres temes, doncs en aquest diguéssim que als nois els pot cridar una mica més l’atenció pel que fa el tema principal que com bé diem abans no és un tema tant d’amor.

Imatge relacionada

Us deixem un resum del que és la nova novel·la de Blue Jeans:

Aurora Ríos és invisible per gairebé tothom. Els esdeveniments del passat han fet que s’aïlli del món i que amb prou feines es relacioni. Als seus disset anys, no té amics i està farta que els habitants d’aquell poble parlin a la seva esquena. Una nit de maig, la seva mare no la troba a casa quan torna del treball. No és l’habitual. Aurora apareix morta al matí següent en el vestuari del seu institut, el Rubén Darío. Té un cop al cap i han deixat una brúixola al costat del seu cos. Qui és el responsable d’aquell terrible succés? Julia Plaza, companya de classe de la noia invisible, està obsessionada amb trobar la resposta. La seva gran intel·ligència i la seva memòria prodigiosa li serveixen per realitzar la galleda de Rubik en cinquanta segons o ser invencible jugant als escacs. Però podrà ajudar als seus pares en la resolució d’aquell enigma? La seva mare, Aitana, és la forense del cas i el seu pare, Miguel Ángel, el sergent de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil encarregat de la recerca. Julia, al costat del seu inseparable amic Emilio, un noi molt particular amb una mirada inquietant, tractarà de fer tot el que estigui a la seva mà perquè l’assassinat d’Aurora Ríos no quedi impune.

Resultat d'imatges de blue jeans la chica invisible

Sergi Velez i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: