Trilogia You

Avui a la secció de Recomanacions us portem una trilogia de llibres que s’ha fet molt popular entre els adolescents aquest últim any. La trilogia es diu You i els seus tres llibres són: Love you, Miss you i Need You.

El primer llibre és Love You i tracte sobre una adolescent que es diu Eden i que se’n va a passar tot l’estiu amb el seu pare a Califòrnia, ja que fa molts anys que no es veuen i no mantenen relació. En arribar, l’Eden es troba amb tres germanastres amb els quals té bona relació amb els dos petits menys amb en Tyler, un noi de divuit anys, guapo, atractiu, però addicte a les drogues. Al principi es passen el tot dia discutint però amb els temps s’adona que està enamorada d’ell, però, els hi serà possible estar junts?

Personalment és un llibre que el recomanem moltíssim perquè et manté atent tota la història amb aquest amor tan complicat, també, a l’acabar-te el llibre immediatament vols llegir-te el segon. A més a més creiem que és una història diferent, ja que no és molt comú un amor entre germanastres. Esperem que us agradin!

 

Resultado de imagen de de que trata el libro love you

 

Sergi Borrego i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: