Surt de presó el violador de la Verneda

Gregorio Cano de 48 anys ha sortit en haver complert la condemna de 20 anys encara que segons els propis tècnics de la presó diuen que té alt risc de reincidència. Quan el violador va sortir va disculpar-se per tot el dolor generat a les víctimes i que ja està rehabilitat encara que la fiscalia creu que no ho està.

Esperant les declaracions de Cano a les portes quan va dir:  “Els programes que hi ha per a la gent que ha comès aquests delictes són efectius si un vol. Si no vol, sens dubte continuarà igual. Jo ho he aconseguit. Cal veure, amb el temps, si és efectiu o no”.  Tapant-se la cara amb una caputxa i un tapaboques, ha explicat que ha intentat treure’s la vida diverses vegades: “Perquè no es mereix ningú el que vaig fer”.  I ha demanat perdó a les víctimes, “a qui vaig fer tant mal”.

Finalment el violador ha complert 20 dels 167 anys que li havia dictat la llei per haver comès tants delictes, per les 17 agressions sexuals de les quals es va confessar autor i més.

Gregorio tindrà una  vigilància “no invasiva” dels Mossos d’Esquadra per ordre de la fiscalia.

Resultado de imagen de violador la verneda

Sergi Velez i Arnau Marcos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: