Consells per guanyar una partida de “Fortnite”

Fa uns mesos Fortnite un videojoc “free to play” (gratuït) s’ha posat molt de moda. El videojoc, disponible en PlayStation, xbox, PC i ara també en plataformes mòbils consisteix en ser l’últim jugador en la partida en quedar viu (en total hi ha uns 100 jugadors).

Si voleu més informació del videojoc, a les barraques digitals en tenim una notícia parlant sobre ell.

Hi ha tanta gent jugant les partides que no sempre pots quedar primer, ni segon, així que avui a la secció de pregunta’m us portem: Deu consells per guanyar una partida de Fortnite.

1. Caure sempre on hi hagi cofres: És molt important caure de un lloc on sempre hi hagi cofres, en ells sempre hi ha armes, materials o escuts.

2. Estar sempre en moviment és essencial per a la supervivència, ja que evitarà els trets enemics amb fusells o franctiradors

3. Ordenar l’inventari és molt aconsellable, ja que sempre tindràs a mà les millors armes per les situacions a les quals t’enfrontes. També és aconsellable tenir ordenades les armes de més rang a menys (fusell de precisió, fusell, escopetes o subfusells, armes explosives).

4. Ajupir-te és molt bona tècnica per millorar la teva precisió a llarga i a curta distància.

5. Construir sempre sobre una estructura del mapa és molt recomanable fer-ho, ja que les teves construccions seran més fortes i eficients.

6. Conèixer els materials és important, saber que el metall és el més resistent però el que més triga en construir-se, el maó és el punt mitjà entre el metall i la fusta, i la fusta és el millor material, es construeix molt ràpid i això et dona avantatge al combat.

7. Construir al combat dona molt avantatge, ja que construir dos simples rampes et pot donar una altura avantatjosa per matar als teus enemics.

8. Recollir molts materials és imprescindible per guanyar una partida. Recull-los i crea estructures per estar segur.

9. Si ets principiant al joc, et recomano caure a un lloc del mapa on no vagi gent. Cosa que et permetrà recollir armes i materials amb tranquil·litat per posteriorment estar preparat per al combat.

10. L’últim consell que us puc donar és el de jugar intel·ligent, sempre intentar fer el que creus que t’anirà millor. Per exemple si dues persones s’estan barallant espera a què un matí a l’altre per atacar tu quan estigui més dèbil.

En resum el Fortnite és un videojoc difícil de guanyar, ja que per fer-ho has de ser el millor entre 100 persones. No assegurem que amb aquests consells guanyis sempre però amb pràctica i aplicant aquests consells podràs ser un molt bon jugador de Fortnite.

Mario Castillo i Cristian Urquieta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: