SikSilk

Aquesta setmana a la secció “Tendències” et portem una de les marques de roba més venuda en aquest 2018.

SikSilk és una marca anglesa de roba per a noi i segons les paraules dels seus propis creadors, aquesta, va néixer sense cap ordre ni concert, solament moguda per la seva pròpia passió per la moda. El 2012 un grup d’amics van decidir que volien canviar el món de la moda amb les seves creacions i van fer un pas cap avançant i creant la seva pròpia marca a la qual van posar per nom: SikSilk .

A causa dels diferents orígens dels seus creadors, SikSilk compta amb moltes influències vingudes de llocs molt diferents. Japó, Estats Units i Regne Unit  que estan presents en totes i cadascuna de les seves col·leccions que temporada rere temporada triomfen al mercat.

Resultado de imagen de que es siksilk

 

Dawit Contreras i Sergi Velez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: